Áruvédelmi antenna NS40

Áruvédelmi antenna NS40

 

 

Az NS40 antenna diszkrét, de hatékony veszteségmegelőzési megoldást kínál az élelmiszer-kiskereskedőknek. A pénztárnál történő beépítésre tervezett NEO alapú NS40 antenna rendkívül vékony kialakítású, szabadalmaztatott 360 kör alakú technológiával, valamint a Bluetooth-kapcsolat előnyeivel a könnyű telepítés érdekében, padlóvágás nélkül.

 
Az NS40-et úgy fejlesztették ki, hogy ne legyen zavaró és könnyedén illeszkedjen az élelmiszerboltokhoz, bármilyen pénztár konfigurációhoz testreszabható, és innovatív kialakításának köszönhetően fém ellen is felszerelhető anélkül, hogy ez káros hatással lenne az észlelési arányokra.
 
A biztonságos Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a telepítést, mivel a pénztárak között nincs szükség padlóvágásra. Ez azt is lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy szükség esetén könnyedén áthelyezzék és átalakítsák a pénztár helyét, drága újbóli kábelezés vagy a szolgáltatások megszakítása nélkül.
 
Az NS40 kiváló, nagy teljesítményű detektálást biztosít a 360 ° -os körtömb technológia használatával. A pénztár végén, a termékek beolvasása és a biztonsági címkék inaktiválása után hatékonyan felismeri a nem deaktivált és az elrejtett címkéket.
 
A testreszabható LED-es fény- és hangfájlokkal az érzékelő lehetővé teszi a riasztások hatékony kezelését a pénztár kezelője által. Ez a „korai” veszteségmegelőzési riasztás segít azonnali hatástalanításban a hatástalanítással, csökkentve az ügyfelek zavarát és a bolti lopási kísérleteket, segíti a kiskereskedőt az áruk sikeres visszaszerzésében, mielőtt a kijárati ajtókhoz érnének.
 
Ezenkívül a NEO csatlakoztathatósága a SaaS Cloud szolgáltatáson keresztül történelmi trendadatokat szolgáltat, a kereskedők számára gazdag tevékenységadatokkal gazdagodva a zsugorodási eredmények javítása és az áruház teljesítményének figyelemmel kísérése érdekében, ugyanakkor proaktív karbantartási támogatást is nyújt, a technikai problémák több mint 50% -ával. távolról megoldott.
 
A kifejezetten az élelmiszerboltok számára tervezett új NS40 antennánkat Spanyolországban már sikeresen kipróbálták. Az ügyfelek visszajelzésének hangja döntő jelentőségű volt a projekt során annak biztosítása érdekében, hogy a végső megoldás pontosan megfeleljen az élelmiszerboltok kiskereskedőinek alkalmazási eseteinek. A tervezés, a felismerés és a telepítés egyszerűsége kétségkívül piacvezető. ”
pageup