MEGOLDÁSOK

A Checkpoint Systems rendszereit több, mint 15 éve forgalmazzuk a hazai piacon, vevőink, megrendelőink legnagyobb elégedettségére.

Kínálatunkban kész megoldásokra adunk lehetőségeket minőségi termékeinkkel:

> elektronikus kereskedelmi-, könyvtári áruvédelmi rendszerek;

> vezetékes áruvédelmi megoldások;

> áruvédelmi kiegészítők, tartozékok; RF, EM és AM öntapadós-, és újra felhasználható kemény címkék, etikettek, áruvédelmi spider-ket, safer-ket, stb.

> METO, TOVEL árazógépek és címkék, TOWA címkefelrakók, DENISON és BANOK szálbelövők és szálak;

> asztali címke- illetve vonalkódnyomtatók, thermo-, és transzfer kivitelben; ezekhez való öntapadós-, és karton thermo-, transzfer címkéket,

> eladást segítő (merchandising) eszközök: dekoratív és előírásoknak, európai szabványoknak megfelelő, polcrendszerekhez illeszkedő vevő tájékoztató eszközök széles skálája, polcszéli kommunikáció, in store kommunikáció, ársín, árazás, leporellós árkazetták;

> információs táblák, plakát keretek, megállító táblák, szórólaptartók, laptartók, menütartók, laptokok;

Termékeink, megoldásaink alkalmazásával az Ön üzlete is elegánsabb megjelenést kap, a szép és esztétikus árkiírás és információ közlés megbízhatóságot sugároz üzletésől, vevője ezért szívesen és visszatérően vásárol majd Önnél. Áruvédelmi rendszereink alkalmazásával a bolti lopások megelőzhetők, rendszereink megbízhatósága az Ön magabiztosságát növelik majd, üzlete biztonságosabb lesz, ennek hatása pedig kimutatható a forgalom és a haszon növekedésben is.

pirosx

Ajánlja a terméket ismerőseinek

pirosx

Új jelszó igénlése

Kérem adja meg az email címét. És küldünk önnek egy új jelszót amivel be tud jelentkezni.

pirosx

pirosx

A megrendelését rögzitettük. Kérem igazolja vissza.