KIK VAGYUNK?

A CKP Hungary Kft. több mint 15 éve forgalmazza a Checkpoint Meto késztermékeit és megoldásait Magyarországon. Termékeink műszaki, informatikai és eladást segítő megoldások elemei, kínálatunk minőségi alapanyagokból, a szükséges alkatrészekkel, garanciával, pótolható kiegészítőkkel válik teljessé.

Célunk partnereink vásárlóinak elégedettsége, a vásárlókedv és tájékoztatás támogatása, a boltok, üzletek tiszta, rendezett, előírásoknak megfelelő megjelenésének elősegítése.

A Checkpoint Meto a világ vezető cége az elektronikus áruazonosítás, áruvédelmi rendszerek, valamint a vevőtájékoztató merchandising rendszerek piacán. A cég 1967-es megalakulása óta felhalmozott több mint három évtizedes tapasztalatok, piaci ismeretek és sikerek alapján elmondható, hogy a Checkpoint Meto ma a legfelkészültebb és legkompetensebb cég a kereskedelemi cégek teljes logisztikai rendszerét átfogó, komplex címkézési, azonosítási és áruvédelmi megoldások és rendszerek szállítására.

A CKP Hungary Kft. üzleti filozófiája, hogy olyan megfelelő megoldásokkal segítse a kereskedők, gyártók munkáját, amelyek lehetővé teszik a kereskedelem leltárhiányának radikális csökkentését, miközben növelik a jövedelmezőséget, biztosítják a vásárlók kulturált kiszolgálását és óvják a felhasználók tulajdonát.

Kínálatunkban elsődleges szepont a minőségi és a kiegészíthető, egymással kompatibilis termékek értékesítése.

Termékeink megfelelnek az élelmiszer biztonsági és ármegjelenítést követelő egyéb előírásoknak, alkalmazásukkal nem csak a törvénynek felelhetnek meg ügyfeleink, hanem esztétikusan és a vásárlást serkentően alkalmazhatják az általunk forgalmazott késztermékeket, melyek használata könnyű, információs értékük nagyon hatásos.

Kínálatunkat a keresletnek megfelelően folyamatosan bővítjük, alap márkáinkat (METO, Alpha, Checkpoint) a legnagyobb bizalommal és garanciával, töretlen lelkesedéssel és szakértelemmel értékesítjük, immár 15. éve a magyar piacon.

Az eszközvédelem, a lopások hatékony megelőzése, a Checkpoint Meto elektronikus áruvédelmi rendszerével megbízhatóan és költség-hatékonyan végezhető. Ez nem csupán egy technikai megoldás, hanem egy folyamatosan működő összetett rendszer.
A Checkpoint Meto nem technikai berendezéseket kínál, hanem a veszteségeket folyamatosan minimális szinten tartó komplex megoldásokat javasol.

Termékeink számos vezető kis- és nagykereskedelmi áruházlánc, bevásárló központ, és kisebb kereskedelmi létesítmény munkáját segítik, a vásárlók tájékoztatásában, az áruk védelmében, de termékeink jól alkalmazhatók irodákban, gyógyszertárakban, orvosi rendelőkben, könyvtárakban, és a gyártás területén is,

 

Bízunk termékeink minőségében így, ha mégsem tetszene Önnek amit, vásárolt, akkor azt 14 napon belül sértetlen csomagolásban visszaküldheti, és mi visszatérítjük az árat.

 

Szállítási- és fizetési feltételek:


-> Szállítási feltételek és módok:

Szállítási díjaink Magyarországon belül egységesek, NEM függenek távolságtól!

->  Szállítási módok:

 • Személyes átvétel - telephelyünkön: 2045 Törökbálint, FSD park 2.
   
 • Kiszállítás
 • Csomagküldés: Képtalálat a következőre: „gls logó” futárszolgálattal
 • nettó 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES
 • nettó 50.000.,- Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítás díja: 1500,- Ft + Áfa
 • Raklapos szállítmány: Képtalálat a következőre: „raben logó”-nel
 • nettó 150.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES
 • nettó 150.000,- Ft alatti vásálás esetén a kiszállítás díja: 15.000,- Ft + Áfa 
 •  
 •  
 • Termékeink kivitelétől függően a szállítási költség a fent megadottaktól eltérhet, a szállítás díjáról a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk.

-> Fizetési feltételek:

 • Személyes átvétel esetén: készpénz
 • GLS csomagküldés esetén: utánvét
 • Egyeztetés, megállapodás alapján: 10 naptári napon belüli átutalás
pirosx

Ajánlja a terméket ismerőseinek

pirosx

Új jelszó igénlése

Kérem adja meg az email címét. És küldünk önnek egy új jelszót amivel be tud jelentkezni.

pirosx

pirosx

A megrendelését rögzitettük. Kérem igazolja vissza.