Üdvözöljük az áruvédelem jövőjében!

Üdvözöljük az áruvédelem jövőjében!

 

A NEO™ termékcsalád a kivételes formatervezést és a fokozott teljesítményt ötvözi. 
A kategóriájában legjobb, forradalmi technológia, amely kivételes detektálási teljesítményt kínál. A NEO integrált vezeték nélküli kapcsolat azt jelenti, hogy más antennáknál könnyebben telepíthetők, kevesebb kábelezéssel - új szabványokat állítanak fel az iparág számára 

  • Továbbfejlesztett üzleten belüli detektálási képességek
  • Díjnyertes formatervezés
  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság: WiFi vagy Bluetooth
  • Távfelügyelet és karbantartás

A jövőbe mutató védelem
A NEO közvetlenül csatlakozik az üzlethálózatokhoz, a mobilokhoz és a Checkpoint felhőplatformhoz, köztes szoftverek nélkül, lehetővé téve a folyamatos és zökkenőmentes adatgyűjtést.
A 24/7 valós idejű önellenőrzéssel minden problémát azonnal észlel.

Szélesebb körű telepítési lehetőségek
A nagyobb érzékelési tartománynak köszönhetően az antennák egymástól távolabb is elhelyezhetők, és kevésbé lesz zavaró az üzlet kialakítása szempontjából, miközben a szélesebb folyosókon is nagyszerű teljesítményt nyújtanak.

Az antennák közötti vezeték nélküli kapcsolat csökkenti annak szükségességét is, hogy az üzlet padlóját fel kelljen törni a vezetékek lefektetéséhez, így a telepítés és egy esetleges későbbi áthelyezés könnyen megoldható.
Környezetbarát és pénztárcabarát üzemmód
A NEO NP termékcsalád kikapcsolás helyett alvó üzemmódba helyezhető, és magától felébred, amikor készen áll a nap kezdetére. A Checkpoint NEO más rendszerekhez képest 50-70%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

Forrás: https://checkpointsystems.com/eas-systems/neo/

 

pageup